Celebrity a osobnosti

Olga Baričičová: Datum narození

Olga Baričičová: Datum narození

Olga Baričičová je známá slovenská zpěvačka, která se proslavila zejména jako výrazná osobnost dechové hudby a dlouholetá členka kapely Žadovjáci. Informace o jejím přesném datu narození nejsou široce dostupné ve veřejných zdrojích, avšak některé údaje nám umožňují odhadnout její věk.

Zjištění věku na základě veřejně dostupných informací

Podle dostupných informací Olga Baričičová oslavila v roce 2022 své 55. narozeniny​. Z toho vyplývá, že se narodila přibližně v roce 1967. Tento údaj nám poskytuje dostatečně přesný rámec pro stanovení jejího věku.

Další zdroje, včetně rozhovorů a veřejně dostupných článků, které zmiňují její dlouholetou kariéru v oblasti hudby, naznačují, že Olga Baričičová má za sebou bohatou kariéru, která trvá již několik dekád. Tento fakt rovněž podporuje odhad, že se narodila koncem 60. let 20. století, což odpovídá informaci o jejích 55. narozeninách v roce 2022.

Současný věk

Na základě uvedených informací můžeme odvodit, že v roce 2024 bude Olze Baričičové přibližně 57 let. Tento odhad vychází z údajů dostupných z různých zdrojů a reflektuje její dlouholetou přítomnost na hudební scéně.

Závěr

I když přesné datum narození Olgy Baričičové není veřejně známé, dostupné informace nám umožňují odhadnout, že se narodila přibližně v roce 1967. Tento odhad je podložen údaji o jejích narozeninách v roce 2022 a jejím dlouhodobém působení na hudební scéně. V roce 2024 tak pravděpodobně oslaví své 57. narozeniny.