Ostatní

Herec Jaroslav Plesl a jeho manželka: známe v roce 2024 hercovu ženu?

Herec Jaroslav Plesl a jeho manželka: známe v roce 2024 hercovu ženu?

Herecká kariéra Jaroslava Plesla trvá již více než 20 let. Za tu dobu vytvořil na hereckém poli silnou pozici a patří mezi oblíbence diváků všech věkových kategorií a pohlaví. Proto logicky budí pozornost a dohady i jeho soukromý život. V posledních letech pak zejména roste počet dotazů na jeho partnerský život. Má herec Jaroslav Plesl manželku? Na to si zodpovíme v následujícím článku.

Své soukromí si střeží

Herec svůj partnerský život pečlivě skrývá. Zmínky o něm nenajdeme v žádném z větších českých medií a to ani v rámci neověřených spekulací nebo drbů. Na otázky ohledně jeho osobního života se ho nikdy nedotázal ani žádný redaktor, takže jde předpokládat, že Jaroslav Plesl stálou partnerku nebo dokonce manželku v současné době nemá.

Mohlo by vás také zajímat: Tereza Kerndlová a její manžel: kdo je její choť

Nenapoví ani sociální sítě

Podobná je i situace na hercových sociálních sítích. Na jeho Instagramovém profilu najdeme několik fotek, avšak na všech se nachází pouze on sám a doplňuje je moudrými texty, které o jeho rodinném statusu nic nenapovídají.

Je proto velmi pravděpodobné, že se po boku žádné partnerky dlouhodobě nepohybuje, protože by z největší pravděpodobností vzhledem k jeho popularitě dříve nebo později prosákly nějaké informace napovrch.

V rozhovorech zmiňuje důležitost práce pro svůj život

S výše uvedeným by korespondovaly i hercovy vyjádření, které v posledních letech poskytl do médií. Například v roce 2023 v rozhovoru pro Novinky řekl, že „práce je jeho život a bezezbytku ho naplňuje“, o čemž svědčí i vysoký počet rolí, které stále přijímá.

Vypadá to tedy, že určitá forma workoholismu a vysoký pracovních nároků Jaroslava Plesla v současné době uspokojuje více než budování rodinných vazeb.