Vztahy a láska

Jak funguje tinder zdarma: informace 2024

Jak funguje tinder zdarma: informace 2024

Tinder je populární seznamovací aplikace, která funguje na principu sociální sítě. Uživatelé si mohou zdarma vytvořit profil, prohlížet ostatní uživatele a komunikovat se shodami. V tomto článku se podrobně podíváme na to, co Tinder nabízí zdarma a kde nastavuje hranice pro placené služby.

Základní registrace a profil

Registrace na Tinder je zcela bezplatná. Po registraci můžete nahrát své fotografie a vytvořit profilový popis, který reflektuje vaši osobnost a zájmy. Úpravy profilu, jako je změna fotografií nebo textu popisu, jsou rovněž bezplatné.

Prohlížení a lajkování profilů

Jednou z klíčových funkcí Tinderu je možnost prohlížet profily ostatních uživatelů. Můžete profily „swipovat“ doleva (odmítnutí) nebo doprava (lajk). Tato základní interakce je zcela zdarma a umožňuje vám vyjádřit zájem o ostatní uživatele. Pokud dojde k vzájemnému lajku, vznikne „match“, a vy můžete začít komunikovat.

Mohlo by vás také zajímat: Tinder sleva: jak ji získat

Komunikace

Komunikace na Tinderu je možná pouze mezi uživateli, kteří si vzájemně dali lajk, což znamená, že oba projevili zájem o kontakt. Posílání a přijímání zpráv s vašimi shodami je zcela zdarma, což umožňuje neomezenou komunikaci v rámci aplikace.

Omezení bezplatné verze

Ačkoliv je mnoho funkcí na Tinderu zdarma, existují určitá omezení, která jsou stanovena pro neplacené uživatele:

  1. Limit lajků: Bezplatní uživatelé mají denní limit lajků, což znamená, že po dosažení tohoto limitu musíte počkat 24 hodin, než budete moci lajkovat další profily.
  2. Rewind funkce: Možnost vrátit swipe zpět (například pokud jste omylem odmítli někoho, koho jste chtěli lajknout) je dostupná pouze pro placené předplatitele.
  3. Boost: Boost, který zvyšuje viditelnost vašeho profilu na 30 minut, je funkce dostupná jen pro platící uživatele.
  4. Zobrazení, kdo vás lajknul: Bezplatní uživatelé nemohou vidět, kdo je lajknul, dokud nenastane vzájemný lajk. Tuto funkci mohou využívat jen uživatelé s placeným účtem.
  5. Passport: Uživatelé s předplatným mohou změnit svou lokaci a hledat shody v jiných městech nebo zemích, což je skvělé pro cestovatele.
  6. 5 Super lajků denně: Super lajky předplatitelům umožňují uživatelům upozornit na sebe tím, že jejich profil bude vynikat u lidí, které extra lajkují.
  7. 1 boost měsíčně: Boost u platících uživatelů zvyšuje viditelnost profilu na 30 minut, což výrazně zvyšuje šanci být viděn a lajknut dalšími uživateli.

Zdroj: Businessinsider.com