Horoskopy a astrologie

Jak svádí býk: 4 nejčastější postupy

Jak svádí býk: 4 nejčastější postupy

Máte pocit, že o vás jeví zájem muž nebo žena ve znamení býka a nejste si tím jistí? Zajímá vás, jak svádí býk a jaké jsou jeho hlavní charakteristiky v případě, že se do někoho zamiluje? V následujícím článku vám na tyto otázky odpovíme.

Věrnost a pevné základy vztahu

Jednou z hlavních vlastností býka je jeho věrnost a touha po stabilitě. Když se býk rozhodne někoho svádět, většinou hledá dlouhodobý a vážný vztah. To může být pro mnoho lidí velmi přitažlivé. Je proto časté, že zrozenci v tomto znamení se snaží protějšek svádět právě skrze vytváření pevného pouta a věrnosti.

Mohlo by vás také zajímat: Když vás vodnář nechce: 5 nejčastějších projevů

Vnější přitažlivost

Býci často hodně dbají na svůj zevnějšek a jsou přirozeně atraktivní. Mají smysl pro estetiku a věnují pozornost detailům, což zahrnuje i péči o vlastní vzhled. Pro své okolí tak mohou být často neodolatelní, což jim samozřejmě dává při svádění velkou výhodu.

Smysl pro romantiku

I když jsou býci praktičtí, mají také smysl pro romantiku. Dokážou být velmi pozorní a dávat najevo své city skrze romantická gesta. Aby dali najevo svůj zájem a lásku o protějšek, mohou organizovat romantické večeře, výlety nebo překvapení. Jejich schopnost spojit praktičnost s romantikou je pro mnohé velmi atraktivní.

Naslouchání

Býci jsou dobří posluchači. Když někoho svádějí, dokáží být velmi pozorní na to, co jim jejich potenciální partner říká. Aktivně se zajímají o jeho myšlenky, touhy a potřeby.

Zdroj: Allure.com