Ostatní

Co mi vzkazují andělé?

Co mi vzkazují andělé?

Máte pocit, že s vám komunikují andělé, ale nejste si jistí, zda je podobný styl komunikace pro anděly typický? Kladete si otázku, co mi vzkazují andělé a hledáte jejich vzkazy? Mezi nejčastější z nich může patřit:

  • nadpřirozené vedení a signály
  • dodávání síly
  • ochrana
  • předávání božských poselství

Nadpřirozené vedení a signály

V souvislosti se vzkazy od andělů si asi každý z nás vzpomene především na andělská čísla. Skrze ně i další signály mohou andělé sesílat na zemi signály a informace, které mají navádět člověka ke správnému konání, zvolení dobré životní cesty nebo eliminaci špatných rozhodnutí.

Mohlo by vás také zajímat: Andělská čísla 777 – význam a informace

Dodávání síly

Andělé se mohou snažit dodávat vyčerpaným a rezingovaným lidem sílu. Pokud jste duchovně otevření, můžete od andělů v těžkých chvílích získat dodání síly. Mohou vám tím vzkazovat podporu a snažit se vás podpořit v nejhorších chvílích.

Ochrana

Ne nadarmo se v běžné řeči zažil pojem „anděl strážný“. Andělé mohou poskytovat lidem ochranu a v případě potřeby i vysvobození. Jedná se o jeden z častých a intenzivních vzkazů. Pokud jste pod andělskou ochranou, hrozí vám méně nebezpečí a máte plnou podporu na své cestě.

Předávání božských poselství

Andělé mají za úkol předávat lidem božská poselství. Tento styl komunikace a vzkazů je pro ně proto vlastní. Jejich úkolem není kázat nebo učit, ale pouze interpretovat slova od Boha.

Zdroj: Harrisonhouse.com