Ostatní

Polské hobby markety: výběr TOP 5

Polské hobby markety: výběr TOP 5

Nákupy v Polsku jsou pro občany z pohraničních oblastí zajímavou alternativou, která může v mnoha případech nabízet zajímavý a levnější sortiment. Jak je tomu v případě obchodu pro kutily? Jaké jsou nejlepší polské hobby markety? Patří mezi ně:

  • Bricoman
  • Bricomarché
  • Merkury market
  • Castorama
  • PSB-Mrówka

Bricoman

Bricoman je síť stavebních velkoobchodů, která zprostředkovává sortiment pro stavební firmy i jednotlivce zaměřující se na rekonstrukce nebo stavbu domů či bytů. Samozřejmě nechybí ani vybavení na zahradu. V nabídce firmy je více než 30 000 produktů.

Mohlo by vás také zajímat: Kam do Polska na nákupy z Liberce

Bricomarché

Dalším významným řetězcem v rámci polských hobby marketů je obchod Bricomarché. V jeho síti je více než 400 prodejen a patří tak mezi lídry na tamním trhu. Dle velikosti je v jednotlivých obchodech k dispozici 2 000 -25 000 produktů.

Merkury market

Firma, která vznikla v roce 1991 a v dnešní době patří také mezi největší hráče na trhu s hobby vybavením. Pyšní se sortimentem přesahujícím počet 55 000 výrobků a přijatelnými cenami.

Castorama

Castorama je společnost z Francie, která však polským obchodům v jejich krajině zdatně sekunduje a celkový počet obchodů v Polsku jen těsně zaostává za tím ve Francii. Firma nabízí velké pokrytí a sortimentem přesahuje nabídku běžných hobby marketů.

PSB-Mrówka

PSB Mrówka je polský řetězec samoobslužných prodejen hobby marketů. Nabízí stavební materiály, dekorace, vybavení kuchyní a koupelen nebo třeba elektrické nářadí či nástroje pro údržbu zahrady.

Zdroj: Merkurymarket.pl