Vztahy a láska

První polibek z pohledu muže

První polibek z pohledu muže

Zajímá vás, jaký je první polibek z pohledu muže? Ačkoliv každý z nás prožívá při polibku jiné emoce, obecně je možné identifikovat u mužů určité společné znaky. V následujícím článku si rozebereme, jaké to jsou.

Očekávání

S prvním polibkem jsou vždy spojena očekávání. Je jedno, zda jste jeho první nebo desátá partnerka, ale okolo políbení vždy přichází celá řada otázek. Jedná se o první intimní krok v navazování partnerství, a tak je téměř jisté, že pro žádného muže nejde o nic obvyklého a nezajímavého.

Mohlo by vás také zajímat: Jak líbá zamilovaný muž

Otestování vzájemné „chemie“

Jak již bylo řečeno první polibek je zároveň většinou také prvním navázáním intimního kontaktu s vašim protějškem. Muži proto často mohou polibkem tak trochu testovat, zda je mezi vámi skutečná chemie. Pokud cítíte, při líbání intenzivní proud emocí, je vše na dobré cestě.

Překročení další mety

Muži polibek často očekávají také z důvodu, že to je pokrok na cestě k dalšímu sbližování. Jakmile polibkem postoupíte na další metu, přibližujete se možnému prohlubování vztahu. Zároveň můžete od muže také často čekat další kroky.

Významné city

Polibek u většiny mužů bývá zároveň také projevem alespoň určité míry citů a emocí. Pokud tedy cítíte, že první polibek u něj budí velké očekávání, je pravděpodobné, že k vám něco cítí a že se budoucí vztah může vyvíjet dobrým směrem.

Zdroj: Psychologytoday.com