Vztahy a láska

Sny o někom, koho miluju

Sny o někom, koho miluju

Zdají se mi sny o někom, koho miluju. Jaký je jejich význam? To je otázka, která dorazila do naší redakce od jedné z pravidelných čtenářek. Nejčastěji se vám sny o milované osobě zdají protože:

  • na daného člověka pořád myslíte
  • máte obavy jak váš vztah vnímá okolí
  • potřebujete jistotu a stabilitu vztahu
  • cítíte k osobě silnou fyzickou přitažlivost

Když na někoho neustále myslíte

Ve snech se často promítají scény, které jsou v daný okamžik stěžejní v našem životě. Znamená to, že pokud jste z něčeho nadšení, smutní nebo ve velkém očekávání, pravděpodobnost, že se to promítne do snů je veliká. Zamilovanost je obvykle velmi intenzivní emocí a v podvědomí nechává celou řadu myšlenek, které mohou snění ovlivit.

Mohlo by vás také zajímat: Šance na návrat po rozchodu

Obavy z okolí

Vstup do vztahu však nemusí přinášet pouze pozitivní emoce spojené s čerstvou láskou. Vždy se jedná o něco neznámého, a proto se vám mohou jevit ve snech i určité obavy. Jestliže máte například strach, jak vašeho nového partnera přijme okolí, zcela běžně se stává, že se scény s případnými problémy objeví i ve snech.

Hledáte stabilitu a jistotu vztahu

Jste-li zamilovaní tajně či nešťastně, můžete kromě konkrétní osobě snít také o jistotách, které běžný vztah přináší. Pokud vám chybí pocit sdílení lásky, často se to promítne i do snů.

Cítíte k osobě fyzickou přitažlivost

Láska má celou řadu podob. Velmi silný je samozřejmě i element fyzické přitažlivosti. Pokud jsou vaše sny romantické a sníte o společných intimních chvilkách, je možné, že primárně vás k dané osobě táhne právě touha po romantice.

Zdroj: Dreamchrist.com