Technologie

Skrytá kamera může být i v předmětech, kde byste to vůbec nečekali

Skrytá kamera může být i v předmětech, kde byste to vůbec nečekali

Skryté kamery jsou užitečným prostředkem v celé řadě situací. Zejména tam, kde je potřeba zajišťování důkazních materiálů. Skrytá kamera, na rozdíl od běžných kamerových systémů neplní funkci preventivní, ale je určena k tomu, aby byl pachatel nachytán přímo při činu.

Skrytá špionážní kamera v dnešní době díky obchodům jako SPYobchod již není něco, co mohou využívat jenom tajní agenti, ale jejich využití je dostupné i běžné veřejnosti. Pokud se nechcete spoléhat na dobré slovo, je skrytá kamera velmi užitečnou pomůckou, jak zjistit skutečný stav věci.

Skryté kamery se vyrábí v mnoha různých provedeních. Mezi nejznámější kamufláže patří tužka s kamerou, či hodinky s kamerou. Velmi oblíbené jsou také brýle s kamerou, které jsou perfektní pro pořizování záznamů v terénu, zejména díky tomu, že vždy nahrávají přesně to, kam koukáte.

Existují ale i méně známé špionážní minikamery, které mohou být ukryté například v klíčích, power bankách, budících, hodinách, či nejrůznější kancelářské technice.

Existují také ale vyspělé skryté kamery, kamuflované na zakázku, které jsou opravdu zcela neviditelné.

Firma SPYobchod má s kamufláží minikamer na míru velké zkušenosti, a je schopna provést vestavbu v podstatě do libovolného předmětu. 

A co kvalita obrazu? Skrytá kamera může mít Full HD nebo dokonce i 2K rozlišení, takže záběr bude opravdu detailní.