Vztahy a láska

Jak poznat úspěšné rande

Jak poznat úspěšné rande

Máte za sebou první schůzku a nejste si jistí, zda se vyvedla podle představ? Naštěstí existuje několik způsobů, jak poznat úspěšné rande. Mezi nejčastější znaky povedené schůzky patří například:

  • pozitivní řeč těla
  • intimita během rande
  • aktivní komunikace po skončení rande
  • plynulá konverzace a zábava
  • individuální faktory

Pozitivní řeč těla

I v případě, že je váš protějšek nečitelný a nedává najevo explicitní emoce, můžete poměrně dost vyčíst z jeho řeči těla. Pokud k vám chová náklonnost, často se setkáte s letmými pohledy do očí, naklánění se vaším směrem nebo otevřeným postojem. Téměř jasným signálem jsou pak v podstatě jakékoliv dotyky.

Intimita během rande

Význam dotyků může být různý, ale v momentě, kdy přerůstají do intimní roviny, je náklonnost většinou spojena i se silnou fyzickou přitažlivostí, která bezesporu indikuje, že se vašemu protějšku líbíte. Vždy však záleží na tom, jaké jsou vaše cíle, protože intimita nemusí automaticky přinášet city.

Mohlo by vás také zajímat: Jak poznám, že přeskočila jiskra

Plynulá konverzace a zábava

Když si s novou známostí rozumíte, obvykle je to poznat i v běžné konverzaci. Sledujte, zda rozhovor vázne a nebo se oba dobře bavíte a neustále konverzujete bez sebemenších problémů. Zda se protějšek baví poznáte i z jeho tónu hlasu nebo smíchu.

Aktivní komunikace po skončení rande

Ozval se vám protějšek téměř hned po skončení schůzky? Pochválil vám dodatečně outfit a nebo napsal, že se těší na další setkání? Pak si můžete být téměř jistí, že se rande v jeho vidění světa povedlo a máte na čem stavět.

Vše je individuální

Nakonec je důležité zmínit, že emoce se projevují u každého z nás zcela odlišně a není možné paušálně určit, jaké chování indikuje úspěch na rande. Snažte se proto být maximálně všímaví a vaše nová známost vám jistě dá potřebnou zpětnou vazbu.

Zdroj: Stylecraze.com