Vztahy a láska

Když se chlap odmlčí

Když se chlap odmlčí

Když se chlap odmlčí, může to pro vás znamenat náročné období stresu a nejistoty. Jak se s takovou situací vyrovnat a jaké jsou možné důvody podobného chování ze strany muže si rozebereme v následujícím článku.

Dejte mu čas a poté se ujistěte, že je v pořádku

Pokud se vám delší dobu neozývá, zachovejte především chladnou hlavu a nesnažte se ho uhánět za každou cenu. Možná má k odmlce pádné důvody nebo si třeba jen chce vyčistit hlavu a odpojit se od všech komunikačních prostředků.

Jestliže délka odmlky překročí určitou hranici, která pro vaši konverzaci není běžná, pak je jistě na místě, ujistit se, zda je dotyčný v pořádku. Můžete ho pak zkusit kontaktovat prostřednictvím jiného komunikačního kanálu nebo se obrátit na společné přátele.

Mohlo by vás také zajímat: Kdy je rozchod definitivní

Hledejte příčiny

Jaké jsou příčiny toho, když se chlap odmlčí? Identifikace jeho důvodů by měla být rozhodně dalším krokem, který podniknete. Přestal komunikovat po první společné noci? Pak vás bohužel pravděpodobně využil. Vytvářela jste na něj zbytečný nátlak? Pak může být naopak chyba na vaší straně.

Pokuste se důvod odmlky co nejlépe rozeznat a následně své případné nedostatky odstranit.

Zaměřte se na sebe a využijte volný prostor

V mnoha případech vás emoce svážou natolik, že se nezmůžete na nic jiného, než neustále sedět u telefonu a čekat na jeho zprávu. To je nejhorší možné řešení. Vždy si snažte najít nějakou aktivitu a vyplnit svůj volný čas. Zajděte si zasportovat nebo se potkejte s přáteli ať přijdete na jiné myšlenky.

Zdroj: Hackspirit.com