Vztahy a láska

Jak se mu dostat do hlavy

Jak se mu dostat do hlavy

Bojujete o přízeň muže, ale máte pocit, že se vám dlouhodobě nedaří získat ho na svoji stranu. Mezi způsoby, jak se mu dostat do hlavy můžeme zařadit například:

  • Vsaďte na své skutečné kvality
  • Buďte empatická
  • Dbejte na svůj vzhled
  • Volte zrušující cestu

Vsaďte na skutečné kvality

To nejdůležitější musíme zmínit hned na samý začátek našeho článku. Pokud hledáte způsoby, jak se mu dostat do hlavy, vždy je nejlepším přístupem maximální autenticita a sázka na vaše reálné kvality. V rámci toho, abyste získali něčí náklonnost byste se rozhodně neměli přetvařovat. Takové chování je krátkozraké a po delším čase by stejně případná nekompatibilita vyplula na povrch.

Mohlo by vás také zajímat: Když se muž bojí vztahu

Buďte empatická

Některé vzorce chování se však dají ovlivnit i bez nutnosti přetvářky. Hlavním základním kamenem vašeho úspěchu bude, pokud zvládnete být dostatečně empatická. Díky cítění situace pak můžete jednat správně téměř v jakékoliv konstelaci, což samozřejmě zvýší mužův zájem.

Dbejte na svůj vzhled

Vzhled samozřejmě není vše, ale zejména v začátcích vztahů hraje poměrně důležitou roli. Snažte se být upravená a pečujte o svůj zevnějšek. Může to zásadně zvýšit atraktivitu vaší osoby.

Volte vzrušující cestu

Chcete-li vzbudit jeho zájem, pravděpodobně budete muset být něčím zajímavá a odlišit se od okolí. Nebojte se proto činů, které mohou na první pohled působit zběsile, ale jistě si vás díky nim zapamatuje.

Zdroj: Yourtango.com